in heel Vlaanderen en Nederland

Uw Advocaat in Harlingen

Advocaat in Harlingen

Welkom bij de pro deo, echtscheiding advocaat en advocatenkantoren gids. Vind hier uw advocaat in Harlingen. Iedereen heeft wel eens een advocaat in Harlingen nodig. Dit is dan ook de reden dat we deze advocaten gids gemaakt hebben.

Heb je dus een advocaat in Harlingen nodig, dan zit je waarschijnlijk op het juiste adres. Onderaan de pagina vermelden we de advocaten die in jouw buurt een advocatenkantoor hebben. Indien er geen advocaat in Harlingen vermeld staat, wil dit niet zeggen dat er geen advocaten in Harlingen zijn. Het kan gewoon zijn dat deze zich nog niet hebben aangemeld om bij ons vermeld te staan.

Echtscheiding advocaat in Harlingen

Ook een echtscheiding advocaat in Harlingen kan hier vermeld staan. Spijtig genoeg hebben we ook deze soms nodig. Laat uw rechten en bezittingen verdedigen door een goede echtscheiding advocaat in Harlingen.

Advocatenkantoor in Harlingen

Waarom een Advocatenkantoor in Harlingen zoeken? Als je een advocaat nodig hebt, komt het uiteraard beter uit dat deze zich in je buurt bevind. Een advocatenkantoor bestaat meestal uit één adres waar meerdere advocaten aanwezig zijn. Op deze manier kunnen ze elkaar aan u doorverwijzen. Dit zodat je de voor jou juiste verdediging verkrijgt.

Niet alle advocaten zijn gespecialiseerd in bv echtscheidingen, strafrecht of arbeidsrecht. Ook werken niet alle advocaten pro deo. Via een advocaten kantoor verwijzen ze je meestal dan ook door naar de voor jou juiste advocaat. Ook kunnen meerdere advocaten samenwerken en elkaar om raad vragen.

Kostenberekening en prijs van een advocaat in Harlingen

De kost en prijs van een advocaat in Harlingen hangt van vele factoren af! Zo kan een advocaat uw zaak per uur (ereloon), via een percentage van de waarde van een zaak of een vast totaal bedrag voor uw zaak aanreken. Ook komen er meestal gerechtskosten (bv: rolrechten, opstelrechten) en onkosten (verplaatsing, het maken van kopies enz.) bij.

Indien men kan aantonen dat men een laag inkomen heeft of aan bepaalde voorwaarden voldoet, beroep doen op een pro deo advocaat. Hiervoor en voor meer informatie kan u terecht bij het Bureau voor Juridische Bijstand. De grenswaarden van deze inkomens gaan we hier niet vermelden omdat deze jaarlijks aan de hand van het indexcijfer kunnen wijzigen.

Breng voor de aanvraag van een Pro Deo advocaat in Harlingen zeker het volgende mee:
identiteitskaart, bewijzen van uw en eventueel indien van toepassing, uw partner zijn/haar inkomen en een samenstelling van het gezin dat je kan bekomen op uw plaatselijk gemeentehuis.

Advocaten in Harlingen

Helaas zijn er momenteel nog geen advocaten in Harlingen vermeld.

Aan de advocaten in Harlingen:
Hoort u bij de advocaten in Harlingen? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier voor uw vermelding en vraag naar onze gunstige tarieven. Op deze manier geef je onze bezoekers de mogelijkheid u te vinden via de pagina “advocaten in Harlingen”. Een uitstekende service dus voor mensen die op zoek zijn naar een advocaat in Harlingen.

Contacteer ons!

* indicates required field

We hopen iedereen geholpen te hebben met het vinden van een pro deo advocaat, echtscheiding advocaat of advocatenkantoor in Harlingen.